Een tijdje geleden heb ik mee gedaan aan een blog wedstrijd van MooieSchoenen.nl. Ik ben gekozen tot de 5 leukste blog artikelen. Ik schreef over de nieuwste New Balance sneakers die ik fantastisch vindt!

Nu is het aan de lezer om te stemmen op zijn favoriete blog! Zou je mij willen helpen deze blog wedstrijd te winnen? Dat zou super zijn! Via de Facebook pagina van MooieSchoenen.nl kun je op de link klikken om te stemmen.

Zie hier hun Facebook bericht waar je de link naar het stemformulier vindt!

Onwijs bedankt!

Follow DesignClaud

Get the latest posts delivered to your mailbox:

Pin It on Pinterest

Share This

Stay updated about the latest interior, lifestyle and design trends on DesignClaud

With columns like:

- Interior and garden inspiration

- "Living in a ..." unique place/vehicle or house

- The diary of a mother

And lots more!

You have Successfully Subscribed!